Tjänster

Här nedan kan du se olika tjänster som våra elektriker i Eskilstuna erbjuder.

Våra tjänster

Våra elektriker i Eskilstuna har bred kunskap inom elinstallation

Om du letar efter en pålitlig och erfaren Elektriker i Eskilstuna, Strängnäs & Västerås, är Eskilstuna El-Tjänst AB det rätta valet för dig. Vår professionella och kvalificerade personal har många års erfarenhet av alla typer av elektriska arbeten, och vi är redo att hjälpa dig med allt från installation av nya elsystem till reparationer och underhåll av befintliga el-system.

Vi erbjuder ett brett utbud av tjänster för både privata och företagskunder i Eskilstuna, Strängnäs & Västerås och omgivande områden. Våra tjänster inkluderar installation av nya elsystem, reparation och underhåll av befintliga system, Felsökningar och mycket mer. Vi arbetar med alla typer av elektriska system.

Vår personal är licensierade och certifierade elektriker, och vi är dedikerade att alltid leverera högkvalitativa tjänster till våra kunder. Vi arbetar alltid med säkerhet som en prioritet och se till att alla våra arbeten utförs på ett professionellt och korrekt sätt.

Om du är intresserad av våra tjänster, är du välkommen att kontakta oss för en gratis offert eller mer information. Du kan nå oss via vår hemsida eller genom att ringa oss direkt. Vi ser fram emot att höra från dig och hjälpa dig med dina elektriska behov.

Så om du letar efter en pålitlig och erfaren Elektriker i Eskilstuna, Strängnäs & Västerås, välj Eskilstuna El-Tjänst AB. Vi garanterar att du kommer att vara nöjd med vår service och kvaliteten på vårt arbete.

Felsökning

Våra elektriker i Eskilstuna, Strängnäs & Västerås har god kunskap inom felsökning, allt ifrån industri till mindre anläggningar.

Entreprenad

Vi vet vad som krävs för att få en större byggnation att hålla tidsplan etc.

Elektriker i eskilstuna service jobb
Service

Vi erbjuder en rad olika typer utav installationer! se nedan olika exempel.

El jour i Eskilstuna
Jour 24/7

Vi erbjuder jour 24/7, har du ett allvarligt fel som inte kan vänta? ring oss direkt!

laddbox eskilstuna elektriker
Laddbox

Marknadens smartaste laddboxar för privatpersoner, BRF och företag! Självklart med smart last balansering.

solceller i eskilstuna
Solceller

Vill du ha hjälp med projektering/installation av solceller. Spara pengar på att installera solceller! Kontakta oss så kommer vi ut och kollar på era förutsättningar.

Våra tjänster

utbildade Elektriker med bra service förmåga!

Alla våra elektriker är utbildade och kvalificerade, Vi har kollektiv avtal och bra försäkringar utifall olyckan skulle vara framme.

  • Auktoriserad Elinstallatör – 1000V
  • Hög kvalité !
  • Hög känsla för service!

En bråk del av olika jobb vi utför!

  • Felsökning
  • Utbyggnation av befintlig anläggning
  • Smart belysning
  • Omtrådning
  • El central byte
  • Ny produktion
  • Data & nätverks lösningar